Onthulling nieuwe logo
Geplaatst op 29 april 2021

Vanmorgen om 11.00 uur was het dan eindelijk zover: de onthulling van ons nieuwe logo!

Helaas zat het weer niet mee en hebben we het programma enigszins aan moeten passen. Burgemeester van de Nadort heeft buiten het nieuwe gevelbord onthuld waarna we snel weer met elkaar naar binnen zijn gegaan. Na een mooie toespraak van de burgemeester heeft hij samen met een oudste en jongste leerling van de school onze nieuwe vlag gepresenteerd. Wat was dit een bijzonder moment!
Vervolgens hebben we met alle leerlingen een lied gezongen en gerapt ter ere van de onthulling! De kinderen kunnen het refrein vast thuis nog een keer voor jullie zingen.

In het nieuwe logo zijn de vleugels van de Adelaar goed herkenbaar. De kinderen houden samen de vleugels omhoog:
met elkaar komt het voor elkaar.
Maar ook: volg je eigen ontwikkeling en maak ruimte voor persoonlijke groei. Tevens kunnen de vleugels gezien worden als vlaggen, die je samen omhoog houdt om te vieren dat je in staat bent je talenten en kwaliteiten maximaal te ontwikkelen.

Kortom:
Met elkaar komt het voor elkaar
Talenten en kwaliteiten ontwikkelen
Het beste uit jezelf en elkaar halen

Helaas konden we, vanwege de geldende coronamaatregelen niet alle ouders uitnodigen voor de onthulling. Toch wilden we dit heuglijke moment graag met jullie delen. Het was de bedoeling dat alle kinderen ‘s middags een speurtocht zouden lopen door het dorp samen met ouders en leerkrachten, op zoek naar de nieuwe kernwaarden van de school. Gezien het slechte weer kon dit niet doorgaan en verplaatsen we deze activiteit naar donderdag 20 mei. We hopen dat jullie hierbij aanwezig kunnen zijn!

De kinderen hebben vanmiddag allemaal een mooie tas meegekregen met daarin een opdracht waar een leuke prijs mee gewonnen kan worden. We zijn heel benieuwd naar jullie inzendingen!

Ondanks dat het weer een beetje tegenzat hebben we met elkaar toch een bijzondere dag gehad! Via Parro en onze nieuwe website zullen we een aantal mooie fotomomenten met jullie delen.

Terug naar het overzicht